Rygestop

Københavns Private

Lægeklinik

93 87 45 00

Københavns Private

Lægeklinik

93 87 45 00

Pris: 300 kr./konsultation


RYGESTOP – bliv røgfri og NIKOTINFRI


Københavns Private Lægeklinik tilbyder Individuelt rygestop med opfølgende motiverede og lægelig samtale og ved brug af medicin


Medicinsk behandling er egnet til de fleste mennesker, der gerne VIL stoppe med at ryge.

De fleste rygere har prøvet at stoppe med at ryge op til flere gange, ofte ved brug af hjælpemidler af forskellig art, som nikotin tyggegummi, plaster eller lignende.

Det er ikke nemt, - faktisk ret svært, at komme tobakken til livs og det kræver stor motivation og støtte. Tobaksafhængighed er en tilstand, der kan sammenlignes med en kronisk sygdom. Så det er vigtigt at få hjælp og støtte undervejs i forløbet.


Medicinsk behandling giver den største sandsynlighed for at du bliver røgfri.  Virkningen af behandlingen hjælper dig med at bliver røgfri og NIKOTINFRI, ved at blokerer for nikotin og derved din rygetrang.  Da der kan forekomme bivirkninger ved behandlingen skal behandlingen følges op af læge.  Ligeledes er det nødvendigt i samspil med tablet behandlingen, at få overblik over ens rygevaner og rygemønster.


Ved første konsultation planlægges forløbet af rygestoppet og medinens virkning og mulige bivirkninger gennemgås grundigt.  Tablet behandlingen optrappes gradvis i løbet af to uger, hvor der stadig ryges efter ønske. Efter to uger øges dosis af medicinen og samtidig skal der foretages totalt rygestop.

 

Hvis rygestoppet går som planlagt, vil der være behov for i alt 3 konsultationer.

 


 
 
 

Københavns Private Lægeklinik

93 87 45 00

Helbredskonsulenterne ApS

Medlem af lægeforeningen

Medlem af speciallægeforeningen

Medlem af overlægeforeningen

Tilmeldt sundhedsstyrelsen (STPS)