Varigt vægttab

Københavns Private

Lægeklinik

93 87 45 00

Københavns Private

Lægeklinik

93 87 45 00

Varigt vægttab


Ny forskning offentliggjort i 2017 viser at vægttab kan øges 6-7 x hvis man tilrettelægger kosten afhængig af, hvor god man er til at omsætte kulhydrater.

De fleste kender alle de gode råd og vejledninger om kosten. Alligevel er der mange som har svært ved at opnå et varigt vægttab.

Når der planlægges et vægttab er det vigtig, at man ikke går ind og ændrer for meget på en gang. Det skal kun være ganske få ting fra hverdagen som skal ændres. Ved at kende sit sukkertal – eller sit langtidssukkertal, kaldet sladreblodsukker – kan man meget mere præcis sige, hvad der er godt at spise og hvad man skal holde sig fra. Hos nogle vil det være i orden at spise en håndfuld matatormix når lækkersulten melder sig, mens det hos andre vil være en dårlig ide. Hos nogle er det godt at spise fede plantefedtstoffer, men andre ikke bør gøre det.


Bestil tid til blodprøve og vejledning. Der skal ikke meget til for at opnå et vægttab som er varigt.


Hos nogle vil det være en god ide at ”booste” vægttabet i begyndelsen med et slankemiddel.  Det er et virksomt slankemiddel (receptpligtig) – derfor kan der også forekomme bivirkninger – så behandlingen skal være under lægekontrol.


Pris: 300 kr./konsultation
 
 
 

Københavns Private Lægeklinik

93 87 45 00

Helbredskonsulenterne ApS

Medlem af lægeforeningen

Medlem af speciallægeforeningen

Medlem af overlægeforeningen

Tilmeldt sundhedsstyrelsen (STPS)